04 september 2011

Bollywood

I fredags hade vi vår årliga fest på jobbet, det är faktiskt en Nyårsfest eftersom vårt verksamhetsår börjar den 1 september! Dessa fester brukar vara väldigt roliga, och var så även i år! Varje år har festen ett tema och när det gäller att klä ut sig så går alla "all in", om man säger så. Jättekul! :)

Temat i år var Hollywood, men som jag skrev sist så tycker vi på min avdelning om att göra vår egen twist av temat. Så, i år blev det Bollywood för oss! :)

Det som nästan är roligast med allt är när vi planerar inför festen, och på själva festdagen då vi gör oss i ordning tillsammans. Jag bodde över i Helsingborg och alla gjorde sig i ordning på mitt hotellrum, trångt men himla kul!



















Mycket färg, mycket bling, många armringar, smycken, mycket smink med mycket färg, glittrande kastmärken och så Bollywoodmusik så klart! Vi blev så himla fina! Sedan tränade vi in en liten dans, först på mitt hotellrum men eftersom det blev väldigt trångt så fortsatte vi öva på gatan utanför hotellet. Blyga och diskreta?! Vi?! Inte precis! :)

Sedan dansade vi bort till jobbet och gjorde fin entré! :)

Det blev en väldigt kul kväll med god mat, kul människor och mycket dans! Och så vann vi pris för bäst utklädda grupp!


3 kommentarer:

Kim sa...

Ni är coola ni! =)

Min Svägerska och Jag sa...

Så roligt! Att det blev en toppenkväll tvivlar jag inte alls på.
Coolt är ordet!

Kram Linda

Jejje sa...

så kul,vilken kväll ni har haft:))kramar