23 augusti 2011

Kass dag, mysig kväll!

När jag vaknade i morse så tänkte jag för mig själv, att det här skulle bli en bra dag! Jag riktigt kände att nu är det dags att verkligen ta tag i saker och ting. Ingenting händer om jag inte själv gör något åt det. Jag riktigt kände att idag ska jag vara energisk, få massor gjort på jobbet, säga vad jag tycker, stryka på alla mina att-göra-listor - både jobblistor och de privata. Jag kände mig på 'G' när jag körde till jobbet och njöt av kaffe i min termosmugg och med cd-boken som jag lyssnar på.

Men, jag hinner bara öppna min mail och där ligger ett mail som inleder en riktigt kass dag! Blir irriterad och denna irritation tar över hela dagen, och fler saker gör att jag blir bara mer och mer irriterad. Inget blir som jag vill, jag tappar all energi och motivation och kände att jag kan inte jobba med det här, det går bara inte. Satt till och med och kikade efter nytt jobb....

Men så avslutades dagen med att vi körde hem till Jens föräldrar efter jobbet. Svärmor fyllde år i söndags och det firades idag tillsammans med Jens syster med familj, en fantastiskt god fiskgryta och den ljuvliga hallontårtan som Lotta är expert på! Det blev en härlig kväll med massor av skratt, prat och en skön kvällspromenad. Barnen lekte och det goda humöret återvände.

Men hur jag ska kunna vakna i morgon med samma optimism som idag vet jag inte....

Nu är det dags för sängen - natti natt!

3 kommentarer:

Kim sa...

Det blir många kalas den här veckan för er! =) Hoppas du får en bättre dag idag!

mina finaste. sa...

Shit vad tråkigt det låter med jobbet!! Vet du vad, igår blev jag också helt nere i skorna och ville bara gå hem och lägga mig. Inte kul. Men idag ringde en rekryterare och ville att jag skulle komma på intervju på måndag....iiihhh...hoppas! Det dumma är att jag nu börar bli lite skraj för förändring. Men det bra är att jag nu även ser de positiva delarna med mitt nuvarande jobb, de jag kommer att sakna om jag byter.

Massa babbel som egentligen skulle funka som pepp - det går att ändra sin situation! Stor kram på dig och heja optimismen :D

TIDSOPTIMISTEN sa...

Synd att ett ynka mejl skulle förstöra "nästan" hela dagen för dig, håller tummarna att dagens morgon var lika energifull och positiv som gårdagen och att mejlboxen var tom ;)

Kram F