29 juni 2011

Underbar sommarkväll

Dagen slutade trots allt väldigt bra! Min kusin Anders och hans fru Lena har varit hos oss sedan förra veckan, men i morgon så är det dags för dem att åka vidare. Så, för att avsluta deras vistelse hos oss på ett mysigt sätt och för att kvällen var helt perfekt för det, så blev det en middag på restaurangen i Barsebäcks hamn. Det är så himla mysigt där!

Det var som sagt en helt perfekt kväll - sol, varmt och vindstilla. Vi satt och njöt och åt väldigt god mat. Johanna var en liten ängel och var på superduper humör hela tiden. Hon bara spankulerade runt, kröp under bordet, busade lite, satt i knät och pratade. Jossan kunde tyvärr inte följa med, hon sover över hos en ny kompis.

Efter middagen så gick vi en promenad längs havet. Det är så himla fint i Barsebäcks hamn! Jag tror nog att man blir lite lyckligare om man får bo sådär alldeles nära havet! Tänk att sitta med en kopp te eller ett glas vin, insvept i en filt och bara titta ut över havet. Det måste ge livet en extra dimension av harmoni! :)








3 kommentarer:

Kim sa...

Hannis blir då bara större och större för varje gång jag ser henne på bild! Märkligt vilken takt hon håller!

Jennica... sa...

Ja, hon är "stor tjej" nu - säger hon själv i alla fall! :)

Johanna Stålros sa...

Världens sötaste lilla Johanna;) och en vacker solnedgång. Kram johanna