22 juni 2011

Midsommarförberedelser

Hmmm, jag borde fixa och dona inför midsommar. Inte fastna här framför datorn, alldeles för sent. Men det var så länge sen jag faktiskt läste lite bloggar och surfade runt, och när jag väl började så var ju det mycket roligare än att städa! Men på midsommar är det fest här och det kommer hit folk, och då kan det ju vara trevligt om här är lite städat. Speciellt som alla ska sova över....

Men det mesta är städat nu, Jens dammsög hela huset igår och gräset klippte han idag. Jag har fortsatt städa lite idag. Däremot är rabatterna överfulla med ogräs och man ser knappt ut genom fönstren....jag får skylla på regnet.... :)

Men men, just nu varvar jag lite blogginlägg med att tömma diskmaskinen, men när det är gjort ska jag krypa ner i sängen. Planen är att komma iväg tidigt till jobbet i morgon, har massor att göra och ingen tid att stanna över på kvällen för då kommer ju de första gästerna! Det ska bli så mysigt att ha alla här!

7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Mysigast blir det för oss som får komma till er;) Kram på dig min fina vän

Jennica... sa...

Wiiee!! Nu är ni här, eller inte här precis, men i Skåne! Ses snart!
KRAM!

Kim sa...

Hoppas ni får det riktigt mysigt imorgon. Ovant att inte fira med er!

Birgit sa...

Får önska en glad midsommar o hoppas att ni slipper regn! Enligt prognosen ska det hällregna hela helgen här i norr, men vi ska fira midsommar iaf :) Det går att dansa kring midsommarstången i stövlar oxå.

Jennica... sa...

@Kimman: Hoppas att ni också får en bra midsommar! Det känns konstigt att ni inte ska hit till oss....men men, vi försöker överleva! :)
KRAM!!!

Maria sa...

Fönstrena?? Bättre att du är pigg när vi kommer :-).

Läste något klokt häromdagen som jag ska ta fasta på: Dammtussar tyder på att någon har gjort något roligar än att städa. Ses i morgon!

Jennica... sa...

Tack Maria! Den tar jag också fasta på! :)
Ska bli kul att ses i morgon!
Kram!