01 juni 2011

Cirkus

Igår var vi på cirkus hela familjen! Det var supermysigt och det passade båda tjejerna bra, annars kan det ju vara svårt att hitta aktiviteter som funkar för båda. Det var en liten cirkus, ni vet....samma tjej som säljer popcorn som sedan går på lina. Men helt ok, och absolut tillräckligt för tjejerna!

Jossan har ju varit på cirkus förr, dessutom har hon sett just denna cirkus tidigare så vi kollade hur de hade förändrat numren och vad som var annorlunda. För Johanna var det första gången och det var så roligt att se en cirkus genom hennes ögon. Hon satt och tittade helt fascinerat på allting, pekade och mumlade lite. När de små hästarna gjorde entré så hoppade hon upp, viftade med händerna, skrattade och ropade "hästarna, hästarna"! Det såg så himla roligt ut! :)

Cirkusen började kl. 19 och slutade ungefär 20.30. Eftersom vi cyklade dit så var vi inte hemma förrän vid 21 ungefär. Men Johanna höll sig vaken hela tiden och var fortfarande på gott humör när vi kom hem, men efter lite välling så somnade hon gott.

En lyckad kväll!


Jens och Jossan på cirkus











Såhär glad ser man ut när man har varit på cirkus!














 
















Jossan hade stort geografiprov om Sverige dagen efter (dvs idag) så hon tittade igenom allting en sista gång när hon kom hem. Hon var minsann lite nervös och hon har aldrig tränat så mycket på något. Som tur var så kändes det som om allt gått bra idag!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter kul med cirkus.
Det var således dag 1 på en cirkustur på 5 dagar.

P

Jennica... sa...

Och vilken cirkus det blev! :)
Nääää....så farligt var det inte.... :)