15 maj 2011

Sjukt nöjd

Jag har hållit på och röja i garaget hela helgen. Jag har ju Kanel & Cayennes lager där ute, och det har bara fyllts på och fyllts på under vintern och det har blivit stökigare och stökigare. Dessutom har det ju fyllts på med andra privata grejor och skräp. Riktigt rörigt har det varit och nu på slutet har det varit svårt att ta sig fram.... Så - nu tog jag mig i kragen och röjde rejält. Och guuuuud vad skönt det var att få det gjort!! Tre vändor till tippen blev det!

Egentligen hade det inte behövt ta hela helgen, men det blir ju lätt små avbrott då det skall hoppas studsmatta, gungas, ätas, bytas blöja, pratas, cyklas osv osv. Men, det är samtidigt mysiga avbrott även om det ibland är lite frustrerande att inte bara få "gå på" när man är uppe i varv och bara vill göra färdigt!

Men nu är det så fint och välorganiserat. Bland Kanel & Cayennes saker. Bland våra egna så kan det bli lite mer organiserat, men allt ligger på hyllor i alla fall. Det doftar dessutom Grumme grönsåpa när man sticker ut näsan där, och det känns inte så dumt det heller.

Visar några bilder här. De är riktigt dåliga, kvalitetsmässigt, men man kan se vad de föreställer i alla fall! :)



















Före. Massor med tomma kartonger från IKEA som har innehållit bl a vårt matbord och lite annat. Och så K&Cs saker, gamla dynor till utemöbler och en massa annat!














Efter 1. Rensat bord, kartonger med produkter fint staplade och inventerade, lådor med material, lådor med emballagematerial, allt ordentligt utmärkt!



















Efter 2. Denna bilden vill egentligen bara visa att man nu kan se golvet! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Snyggt jobbat storasyster!!

Anonym sa...

Bra gjort och fint blev det.
Det är ju nästan en affärsidé.

P