09 maj 2011

En bra första kursdag

Sov gott i natt, skönt! Ibland har jag väldigt svårt för att sova gott när jag sover på hotell, lite störigt eftersom jag verkligen borde passa på och sova. Men sov som sagt helt ok i natt och det blev en skön morgon med en dusch i lugn och ro. Vi började inte förrän 9.30 idag, så det var lite lyxigt.

Första kursdagen var bra. Det var lagom tempo, innehållet var på en bra nivå. Kursen handlar om verksamhetsregler, hur man tar fram dem och dokumenterar dem. Väldigt torrt ämne, men faktiskt intressant. Vi kommer att kunna använda oss av det vi lärt oss direkt när vi kommer hem, då detta är något som vi ska börja arbeta med och det känns ju mycket mer motiverande då.

Efter kursdagens slut så gick vi och tittade i ett par fina butiker och fick massor av inspiration! Det hade ju varit så himla himla roligt att ha sin egen butik!!

Kvällen avslutades hemma hos min kusin Anders och hans fru Lena som bor ungefär 10 minuters promenad från hotellet där vi bor! Helt perfekt! Så vi fick en god middag och hade en mysig kväll tillsammans med dem!

Nu är det dags att stänga ner datorn för ikväll, det är ju så himla lätt att fastna. Men nu stängs den av och jag ska krypa ner i sängen och läsa lite - skönt!!

1 kommentar:

Johanna Stålros sa...

Alltid kul att gå på kurs;) Hoppas att du sover bättre i natt- du behöver all sömn du kan få/ Kram