23 maj 2011

Bra och mysig helg

Jo, det blev en bra helg. Känns bra! Var lite orolig först att jag inte skulle få till det riktigt, eftersom jag har en hel del att förbereda inför nästa vecka då Kanel & Cayenne har två olika aktiviteter. En inspirationskväll som vi själva anordnar på måndag, och så ska vi ha ett utställningsbord på Lödde centrum i en vecka med början på onsdag. De ska ha bröllops/romantiskt tema och vi ska bland annat visa upp vad vi kan göra inom inbjudningskort och liknande. Kul, fast tidskrävande.

Men som sagt, vi har haft en mysig helg jag och tjejerna. På fredagen var det after work med jobbet och tjejerna sov över hos mina föräldrar, de hade haft det supermysigt där. Såklart! :)
På lördagen tog vi oss en cykeltur i det fina vädret, köpte glass och allmänt mös. På kvällen blev vi hembjudna till svärföräldrarna på middag, jättegott och supertrevligt. Som alltid! :)

Idag har vi också mest myst omkring. Vi var en sväng borta på Center Syd och tittade bland annat i djuraffären, eftersom Jossan just nu är helt inne på att hon bara mååste ha en dvärghamster. Hon kommer knappt överleva utan en... :)

Bland allt mys med finaste tjejerna, så har jag ändå lyckats få en del gjort och det känns skönt. Men nu är det hög tid att gå och lägga sig, herregud vad tiden springer iväg!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter som en rätt skön och lugn helg ändå. Jag ska försöka uppdatera kring min helg snart.

Jennica... sa...

Ja, spännande! Hade inte alls fattat att det var Marcus som gifte sig. Kul! :)