14 mars 2011

Knasig dag

I går fick jag ont i ryggen, inte värre än att det gick att hantera. Däremot så gick det inte att sova, så jag har varit vaken mer eller mindre hela natten känns det som. Dessutom så började jag känna mig illamående, inte så att jag kräktes utan det bara kändes knas i magen.

Så när det var dags att gå upp i morse så krävdes det stor ansträngning att komma iväg. Trött och illamående.... Jossan började nysa och bli snuvig i går kväll så hon var inte heller på topp i morse. Vid lunchtid ringde hon och sa att hon inte mådde bra och att hon hade en dundrande huvudvärk. Så det var bara att köra och hämta hem henne. Väl hemma så sov vi tillsammans i ett par timmar, vilket var väldigt skönt, innan jag hämtade hem Johanna.

Nu så leker jag och Johanna, medan Jossan slappar framför tv'n där uppe. Hade också velat ligga och slappa i soffan, mår så himla kymigt.... Men istället försöker jag uppbåda kraft att börja laga middag. Ibland är livet en prövning....

Usch, får alltid ångest när jag klagar såhär. Men det är ju så, man kan inte vara på topp alltid. Och det är inte alltid man orkar vara så tuff och duktig. 

Inga kommentarer: