21 februari 2011

Mycket nu

Nu har det blivit lite sådär med bloggandet igen. Men ibland hinner jag helt enkelt inte riktigt med. Det har varit många hostnätter (Johanna) som gjort att min sömn blivit lidande, det har/är varit mycket jobb (både det vanliga och K&C) och så allt annat där emellan som ska göras, fixas och donas med. Så, that's why! :)

Kan för övrigt berätta att jag ikväll var med om något som jag gärna hade hoppat över. Utan att gå in på detaljer så handlar det om Johanna, kräk och mitt ansikte.......örk säger jag bara.

5 kommentarer:

Josefin sa...

Å fy, kräk i ansiktet! Är Johanna magsjuk eller är det pga hostan? I vilket fall som helst är det inte vidare trevligt. Hoppas att tisdagen blir bättre! :) KRAM!

Jennica... sa...

Jo...kräk i ansiktet....och i min mun....tjohej....BLÄ!!!!

Men som tur var, så var det ingen kräksjuka utan det är hennes hosta som gör att hon kräks. Hon kräks nästan upp sin välling varje kväll, så vi får kanske hålla upp med den ett tag.

Hoppas att det var nötterna som gjorde dig magsjuk, så att det "bara" var en engångshändelse.
KRAM!

Josefin sa...

Det är samma sak med Alice, hon hostar och kräks upp sin välling. Vi brukar blanda den lite "svagare" när hon är hostig o ge vatten direkt efter så KANSKE man kan undvika en kräkning....

Nu ska jag se Pippi på de sju haven för jag vet inte vilken gång i ordningen. Alice blir tokig när jag byter. KRAM på dig!

Anonym sa...

Om nu någon nu måste kräka i din mun, så måste Johanna vara den bäst lämpade

tycker

P

Jennica... sa...

Det har du helt rätt i pappa, har inte tänkt på det på det sättet. Positivt tänkande! :)