14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag!

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig Alla Hjärtans Dag! Det har jag haft. Det började med att jag fick ett supergulligt mail från Jens med ett Alla Hjärtans Dag-kort. Det var en applikation som använde Google Maps - såklart :) - och där kunde man "Map Your Valentine". Det vill säga, man pekar ut en plats som är speciell och så kan man skriva ett meddelande. Fint tyckte jag! Jens pekade ut ett ställe om är speciellt för oss och så fick jag ett fint meddelande. Jag blev glad! :)

På jobbet serverades idag 3-rätters middag i vår personalmatsal och de hade dekorerat med röda och rosa servetter, massor av ballonger och pappershjärtan, och så spelade de Barry White! De är riktigt duktiga på att göra speciella saker! Till eftermiddagsfikat bjöds det på fina hjärtkakor! (Som jag för övrigt inte smakade.....vill bara påpeka det! :) )

Ikväll överraskade jag mina Älsklingar med lite presenter. Jens fick en ansiktscreme, Jossan fick en typisk Jossan-tröja och lill-Hannis ska få en body med Barbapapa på, hon älskar ju Barbapapa. Men den får hon i morgon, eftersom hon precis skulle gå och lägga sig när jag kom hem.

Massor med KRAMAR till alla mina bloggläsare!

3 kommentarer:

Kim sa...

Glad alla hjärtans dag, lite så här en dag efteråt!

Ann-Charlotte sa...

Kram på dig också mitt Hjärta!

Jennica... sa...

Många KRAMAR till er!