31 januari 2011

Time out

Jag skulle vilja ta en time out, en paus då tiden står still. Jag skulle behöva samla mig. Och sova. Framför allt sova. De senaste veckorna har varit lite kaosartade och jag känner att jag inte hunnit med. Varken mentalt eller kroppsligt. Känner mig lite mörbultad. Idag är det tufft. Har knappt sovit en blund på hela natten och har en grym huvudvärk. Tycker lite synd om mig själv idag tror jag. :)

3 kommentarer:

Maria sa...

Sov så jättegott i natt, kämpe! Vi har varit mer eller mindre krassliga i 10 dagar nu, jag har fått sova men känner mig ändå sliten av att passa upp på alla när man själv är lite halvrisig. Ser fram emot söndag, ska bjuda dig på god middag så slipper du att tänka på det en dag i alla fall. Kram!!!

J, P, C och A sa...

Lider med dig Jennica, hoppas att du får sova gottgottgott i natt! Vilken tur att ni har ett biorum där det går att sova ostört och för sig själv! Sov gott! Kram Josefin

Jennica... sa...

Tack snälla söta ni! Ja, nu är det dags för sängen och det ska bli oerhört skönt! Jag vet iofs att jag säkert kommer att vakna några gånger under natten eftersom jag är van vid det, men jag kan ju i alla fall somna om utan att behöva gå upp. Ska bli sååå lovely!

Och det ska bli supermysigt att ses på söndag Maria! Det var alldeles för länge sen.

KRAM!!