29 januari 2011

Kalas

Idag firade vi Jens som ju fyllde år i tisdags. Det blev "semmelfrossa" (semlor = fastlagsbullar) tillsammans med mina föräldrar, min syster, Jens föräldrar och Jens syster med familj. Supertrevligt! En massa prat och skratt, barnen lekte, Johanna gick runt och mös med alla och så en himla massa semlor som sagt!

När allt givit sig av hemåt så var vi trots alla semlor väldigt hungriga och sugna på riktig mat. Men ingen orkade faktiskt ställa sig och laga mat, efter att ha städat och fixat inför kalaset. Så det blev hämtmat. Vi testade ett nytt ställe och Jens och jag delade på en Enchilada mix och en Mexikansk tallrik. Jossan tog friterad rödspätta och pommes. Det var helt och ok och det kan nog bli mat fler gånger därifrån. Vi är inte bortskämda med så många ställen här att hämta mat på, det finns egentligen bara detta stället (som vi precis kommit på att det finns) och en pizzeria. Men ibland vill man ha hämtmat, fast lite nyttigare än pizza.

Nu ska jag snart krypa i säng, känner att jag också börjar bli krasslig. Har lite ont i halsen. Jens känner ungefär samma sak..... Bara Jossan som känner sig som hon ska! Johanna hostar och hostar. Hoppas vi slipper uppleva samma sak som i natt.

Så, natti natt! Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok.

4 kommentarer:

Jejje sa...

trevligt med semlor,är ju så gott:))här äter vi dom i en tallrik med varm mjölk.....-har du testat det?
Hämtmat är så gott,o mysigt.Skönt att slippa laga mat ibland.
Krya på er/kram

Ann-Charlotte sa...

Tack för igår. Det var gott med semla. Det är inte ofta som vi äter det men därför desto godare. Hoppas Johanna mår bättre idag.
Kramar

Lina sa...

Så tråkigt att jag missade kalaset. Tack för semlan, den var supergod! Kram

Jennica... sa...

@Mamma: Tyvärr är Johanna inte bättre. Hon fick feber i natt igen....stackaren.

@Lina: Det var synd att du inte kunde komma med i lördags, men jag förstår. Ingen fara, vi ses en annan gång istället. Och vad bra att du gillade semlan! :)