18 december 2010

Sista julmarknaden

Idag har jag och Nellie stått på julmarknad på Jakriborg i Hjärup. Det är i morgon också, men sedan är det slut på julmarknader för i år. Det gick väl sådär i dag får man väl säga. Där var en del folk, men de var inte köpsugna. De gick mest förbi alla bord och stannade inte till, det var likadant för alla. Vi var runt och pratade lite med de andra utställarna, men ingen hade haft någon speciellt bra dag försäljningsmässigt. Trots detta och trots att folk inte ens var speciellt pratsugna, så var det ändå skoj. Vi är ju där för Kanel & Cayennes räkning och då är det ändå speciellt.

Man kan ju inte säga att vi haft tur med vädret på våra julmarknader precis. Det har snöat rejält alla helger och idag var inget undantag. Hjärup ligger mellan Malmö och Lund och motorvägen mellan just Malmö och Lund har varit avstängd under en period idag, plus att även tågen har varit inställda. Så vi har inte haft de bästa förutsättningarna precis.

Vi får hoppas på mer tur i morgon. Förhoppningsvis så kommer det inte mer snö under natten och kanske så hinner saltbilarna få motorvägen i bra skick, så att folk kan ta sig till julmarknaden!

Inga kommentarer: