07 november 2010

Underbart firande!

I fredags var Nellie här och vi hade pysselkväll, hon sov över till lördagen och vi hade väldigt mysigt. I går förmiddag så åt vi frukost och det var sådär lite allmänt stojigt som det är här hemma på helgerna, alla glada och håller på med sitt. Helt plötsligt så säger Nellie: "Nämen titta, här är ju ett paket!" :) På soffbordet ligger då en stor kartong och jag fattar ingenting. Nellie ser hemskt klurig ut och jag förstår att jag ska öppna, jag fattar fortfarande absolut ingenting. I paketet finns en jättefin svart klänning inslagen i silkepapper och en packningslista som innehåller allt möjligt knasigt, och lite vanliga saker! :)

Då förstår jag! Jag ska bli firad eftersom jag fyller år nästa söndag......ja....hrm.....40 alltså.... :)
Jag blev alldeles bubblig, pirrig och lite stirrig och nervös och sprang omkring och försökte packa mina saker medan alla stojade runt! Till slut så stod väskan packad och jag hade enligt instruktion, mina träningskläder på mig. Jens åkte iväg med tjejerna, de skulle gå en sväng i skogen med Jens föräldrar. Så, vi blev ensamma kvar jag och Nellie, och vi skulle tydligen invänta ett tecken....innan vi kunde ge oss iväg. Ett tecken?! Vad kunde det vara?! Åhhhhh, jag älskar överraskningar!!

Tecknet var Sara! Vilket underbart tecken!! :) Hon hämtade upp oss i bilen och vi körde iväg.....och hämtade upp Malin......och fortsatte in till Lund och Gerdahallen (stort träningsställe) och där träffade vi Annika! Vi skulle träna Zumba!! :) Först skrämde de upp mig och sa att jag skulle hålla ett pass....jag är ju utbildad instruktör, men det var lääääänge sedan jag höll något pass eller tränade aerobic överhuvudtaget. Men nu blev det zumba och det var superkul! Zumba är ett träningspass som inspireras av olika latinamerikanska danser. Sista låten blev jag självklart uppkallad på scen och fick köra tillsammans med instruktören - men som den teaterapa man är så var det faktiskt bara superduperkul! En liten knas sak som hände var att min bh (hittade inte min sportbh) knäppte upp sig vilket kändes lite knas när man stod uppe på en scen framför en himla massa folk och just då var rörelsen att man skulle skaka axlarna...och....jaa....ni förstår! :) Men ingen märkte nåt, förutom jag som blev otroligt fnissig! :)

Efter passet så blev det dusch och bastu och sedan fortsatte vi hem till Annika och där bjöds vi på fantastisk lunch! Bagels med tusen olika sorters pålägg, kaffe, frukt och en massa gott. Så fantastiskt mysigt att sitta med sina vänner och "bara vara" i lugn och ro och prata prata prata! Det uppskattar jag så mycket. Vi blev lite slöa och trötta och när det var dags att hoppa in i bilen igen så var det inte något jättepiggt gäng precis! Men lagom till att vi parkerade bilen på Stortorget i Malmö, så kom vi igång igen. Fniss och flams, precis som det ska vara. Vi plockar ur våra väskor ur bilen och går in på ett hotell som ligger precis på Stortorget. Jag fattar ingenting....tror att vi kanske ska använda hotellets relaxavdelning eftersom bikini stod på min packningslista. Det tar faktiskt ett tag innan jag förstår att vi faktiskt ska bo över där! In i hissen, skrämde slag på en stackars man och skrattade så vi nästan kissade på oss, småbarnsmammor som i alla fall tre av oss är! :) Vi bytte om lite snabbt och samlades i ett av rummen och där sminkade vi oss, jag fick mitt hår fixat (det blev sååå snyggt! Nellie uppvisade oanade talanger!), vi drack bubbel och åt snacks, vi pratade, skrattade och lyssnade på en massa bra musik! Så otroligt mysigt!!

När vi var fina och riktigt "piffade" så gav vi oss ut på stan och till en italiensk restaurang. Där åt vi supergod mat och drack vin och pratade hur mycket som helst. Så mycket vi har hunnit prata, det är så mysigt! Men till slut så lämnade vi restaurangen, mätta och belåtna och gav oss ut på stan och vi hamnade på en bar där vi drack drinkar och pratade ännu mer. Vi avslutade kvällen på Hipp som hade schlagerbar och vi röjde rejält, dansade tills vi knappt kunde stå och vi var alla hesa av allt sjungande!! Det var inte bara schlager utan väldigt bra blandning på låtarna men alla var i vår smak och vi dansade och sjöng som galningar! Inte kan väl jag vara 40?! Eller....det kanske är såhär det är att vara 40?! :)

Vi stapplade (bokstavligen) tillbaka till hotellet och stupade i säng vid halv fyra på morgonen! Vilken dag!!! Vi orkade prata lite till :) men sedan så somnade vi gott och sov ända till klockan ringde vid halv tio. Då var det dags att packa ihop och äta frukost. De hade en superfin frukost på hotellet och det blev både bullar med goda pålägg och plättar med nutella! :) Sedan var det ett rätt så trött men väldigt nöjt gäng som körde hemåt..... Väl hemma stupade jag i säng och sov till klockan fyra! Såååå skönt!

TACK mina fina underbara vänner för denna fantastiska helg!! Jag uppskattar det så enormt mycket
KRAM!!!!

7 kommentarer:

Kim sa...

Vilken grym helg!! =D Och så SM-guld på det... inte dumt!

Jennica... sa...

Det var helt fantastiskt!! Nu sitter jag här med grym träningsvärk (zumban) och ont i nacken (helt klart dansandet) och är rätt trött - men oj! vad det var värt det!!! :)

Lina sa...

Vad kul att läsa om din helg! Jag hörde att du skulle bli kidnappad och har varit såå nyfiken på vad ni skulle hitta på.

Det låter som att du har haft en superhelg! Vilka fina vänner du har! :D

Jejje sa...

vilka underbara vänner du har:)sånt uppskattar man verkligen.Härligt att få en heldag som avslutas på hotell:))Lyllos dig:)kram

Jennica... sa...

Ja, de finaste av vänner har jag! Jag är verkligen lyckligt lottad. Och lyxigt var det, som bara den! :)

Anonym sa...

Hej Jennica,
Åh, så underbart det låter, vilka ljuvliga kompisar. Kul att läsa lite om din härliga helg. Njut nu av det sista, det allra sista, det allra, allra, sista-ste, på 30-stegen, och VARMT VÄLKOMMEN TILL 40-stegen, det är minsann inte dumt det heller, så snygg som du är på fotot där Nellie varit framme och piffat på dig, du är en super-40-taggare, snäckan. You rock, fröken Andersson!!! Stor kram från din grannfru Christine
(som är på god väg till de 50.....)

Jennica... sa...

Tack Stin! Och med dig som förebild för "50" så känns inte det heller speciellt skrämmande måste jag säga, för snygga soon to be 50-åring finns inte! :)

Tittar ni in en stund på lördag? :)