27 november 2010

Äntligen!!









Äntligen är det dags! Dags att berätta vad det är som jag och Nellie har pysslat med det senaste året. Jo, vi har startat ett företag tillsammans och......'fanfaaar'......tillåt oss presentera Kanel & Cayenne!

Kanel & Cayenne är:
- en oemotståndlig butik med noga utvalda produkter
- varierande aktiviteter som inspirerande kurser och föreläsningar
- unika uppdrag där personligt utförande är i fokus

Vår dröm och vårt mål är att vi en dag ska ha vår egen butik i ett vackert hus på landet där vi, förutom butiken, ska kunna erbjuda olika typer av kurser, temakvällar, inspirationskvällar och föreläsningar.  Kanske ett café. Men där är vi inte än. Vårt första delmål blir att finnas på webben med vår site och webbutik. Det är premiär för websiten idag, tyvärr får webbutiken vänta lite eftersom den inte riktigt är klar ännu. Men vi ville ändå smyga igång eftersom vi ska stå på några olika julmarknader de närmaste veckorna och den första var idag. Förhoppningsvis är webbutiken uppe och igång inom en vecka eller så.


Detta är så otroligt spännande! På vår website kan man läsa vår blogg och där kan ni också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på vad som händer på Kanel & Cayenne. Resan började för lite mer än ett år sedan då vi började prata om att starta något eget ihop, sedan har vi träffats regelbundet och pratat och pratat och pratat, planerat och planerat och planerat. Och nu så har vi vår affärsidé och en massa energi och lust att göra något riktigt bra av detta. Jag hoppas att ni vill följa med på vår resa som nu tar fart på allvar!

Kanel & Cayenne? Jo, det kommer från "Kan Nellie, så kan jag!" (Får ni ihop det?! :) )

4 kommentarer:

Jejje sa...

oj så kul,lycka till med detta:))
vilket fiffigt namn:))))kram
-låter som en spännande ide

Jens sa...

Eller så kommer namnet ifrån ... "Kan Nellie så kan Jennica"... fast vem kommer ihåg vad som sades och gjordes i tidernas begynnelse...

J, P, C och A sa...

Gud vad kul att ni är igång! Grattis får man väl säga :) Lycka till julmarknaderna! Kram Josefin

Jennica... sa...

Tack!! Ja, allt känns mycket spännande! Vi får väl se hur det går.... :)