22 oktober 2010

Min dag

Idag har jag varit i Älmhult på heldagsmöte. Det var snö där och helt plötsligt så kändes det som vinter! Vi fick köra försiktigt, det var halt på sina ställen och det hade tydligen varit några avåkningar. Det lustiga var att snön började precis när vi körde in i Älmhult! Det var ett riktigt skitväder (rent ut sagt) som mötte oss där. Det öste ner snöblandat regn på diagonalen och den korta biten från bilen och in gjorde oss alldeles blöta. Ingen kul start.....

Men det var ett bra möte och vi fick snart upp värmen igen. Det blev många koppar te och kaffe! :) Dagen gick fort och jag kände mig pigg större delen av tiden trots en natt som innebar mycket springande in till Johanna. Jag längtar efter att få sova en hel natt! På vägen hem så lyckades jag faktiskt slumra till så jag fick nog en 45 minuters powernap där i bilen, och det var skönt.

Det var supermysigt att komma hem! Tyvärr har Johanna fått feber och vi vet inte riktigt om det är tänder eller förkylning. De hade tydligen bara varit 6 barn på hennes avdelning idag (mot 14 i normala fall) och det är tydligen feber som alla drabbats av. Men Jens hade även sett att nya tänder var på väg, så det kan även vara det. Men trots febern så var hon go och glad, och det var full fart i henne! Vi åt en supergod middag som Jens gjorde, kycklingwok med ris. Sedan så lekte vi alla tre med Johanna, det blev pussel, lego och springtävling. När Johanna somnat så hade Jossan dansuppvisning för oss och sedan så spelade vi Den Försvunna Diamanten, jättemysigt!

Nu har jag förberett för morgondagens smyckekurs. Det är egentligen sista gången, men de har bett att få ytterligare ett tillfälle så det blir näst sista gången. I morgon ska vi göra armband och halsband av lite alternativa material som mockaband, läderband, vaxad tråd, gummislang och lite annat. Ska bli superkul! Men när jag kommit hem därifrån, så tänker jag bara vara hemma hela helgen! Bara mysa, pyssla, gosa med mina underbara barn och min fina sambo.

Nu ska jag faktiskt ta och hoppa i säng och jag hoppas verkligen att jag får sova lite. Hör Johanna ändå ut i köket, hon andas tungt och snarkar..... :)

3 kommentarer:

Jejje sa...

hoppas kursen går bra:)även att du får sova en hel natt.....här blir det också mystema i helgen,det behöver man ibland./kram från norr

Kim sa...

Vad mysigt ni verkar ha det! Vi har så lugna kvällar för tillfället både jag och Lina eftersom vi är så trötta när vi kommer hem, så idag ska det bli skönt att hinna umgås lite på riktigt. =)

Jennica... sa...

Kursen gick superbra! Det är så roligt! Och i natt ska jag sova själv i annat rum, det ska bli underbart!

Hoppas ni får en supermysig kväll Kimman!

Kram på er!