08 september 2010

Skryta lite...

Jag måste bara få skryta lite. Lite bara. :)
Jag har precis varit ute och sprungit och jag känner mig så sjukt nöjd med det! Jag hade absolut ingen lust. Kroppen kändes tung efter allt slappande här på förmiddagen tillsammans med min lilla sjukling. Sedan så blåser det ju en massa ute..... Funderade först på att ta en powerwalk istället, eller att springa en kortare runda. Men - sedan så skärpte jag mig och tog mig runt min 5 km-runda och nu sitter jag här med svetten forsande ner från pannan och är så stolt över mig själv! Upptäckte dessutom att min 5 km-runda faktiskt är 5,1 km. :)

4 kommentarer:

Erik och Nellie sa...

Bra där vännen! Jag har varit ute på en kort promenad i blåsten, behövde lite frisk luft. Hoppas vi ses imorgon!

Jennica... sa...

Tack! :)
Ja, det hoppas jag med. Skönt att du känner dig bättre. Jossan verkar också bättre, så det finns en stor chans att vi ses i morgon. KRAM!

Kim sa...

Snyggt jobbat! Jag börjar bli lite stressad... 18 dagar kvar och mer otränad än någonsin typ. Måste sluta snörvla och hosta om jag ens ska ha chans att pallra mig under timmen!!

Jennica... sa...

Ibland så går det bättre när man inte förväntar sig något. Men å andra sidan så kan du ju ändra ditt mål med tanke på förutsättningarna. Det är ju en tuff bana, så bara att springa den är bra. Tycker jag.