25 september 2010

Fotomodell

I morgon ska jag och Nellie agera fotomodeller till en kompis som precis har börjat arbeta som fotograf vid sidan av sitt vanliga jobb. Hon vill specialisera sig på att fotografera människor och hon arbetar med en stylist, som också är ny. De undrade om vi kunde tänka oss att ställa upp på att bli stylade och fotade i en kul miljö, så att de kunde dels öva och dels få bilder till sin portfolio. Självklart ställer vi upp! Superkul ju!

Nellie har redan blivit fotograferad tillsammans med sin sambo. Då var det utomhus i surfmiljö, de kitesurfar ju båda två. Det blev kanonfina bilder!

När de frågade mig om jag hade någon drömmiljö så kunde jag inte låta bli att svara att jag gärna kunde tänka mig lite lyxig miljö a' la Sex and the city! :) Höga klackar, fina kläder, fint smink och hår, kanske lite bubbel och sådär. Man får ju passa på när man har chansen! De hakade på detta tema och nu kallar de denna fotografering för Annorlunda - a'la Carrie Bradshaw! Får väl se vad det innebär! :)

Det ska i alla fall bli superkul! Det känns dock som om jag inte hinner spendera så mycket tid med min familj denna helgen, men det är nog mer jag som känner så än de andra. Jag har varit supertrött idag så nu sitter jag i sängen och skriver det här, ska snart släcka lampan och sova. Skönt att komma i säng tidigt. Jag ska dessutom sova helt själv, Jense är en ängel och sover nere hos Johanna så att jag får sova ordentligt. Just nu har han och Jossan spelkväll ute i biorummet......så någon större nöd går det inte på dem precis. :)

Johanna har ju haft feber idag men verkar bättre nu tycker jag. Däremot så sov hon sen och ganska lång middag så hon är fortfarande uppe.....och är med på spelkvällen. Det kanske de andra två tycker är sådär kul, men hon kommer nog snart att bli trött. Hoppas jag. Ska försöka att släppa det nu och njuta av att få sträcka ut mig i sängen och sova. SOVA!!! Gud, så skönt! :)

Natti natti alla goa bloggläsare!

2 kommentarer:

Jejje sa...

ohhh,gud va kul.spännande tema.Hoppas du får nån bild sen,det får du väl säkert:))sov nu riktigt gott & ladda batterierna/kramar

Jennica... sa...

Det blev en god natt och en kul dag. Vem vet, kanske kommer ett smakprov här på bloggen sen! :)