07 augusti 2010

Skånes Djurpark

Bara en sak till innan jag sätter mig. :)

När Josefine fyllde år tidigare i somras så fick hon en dag på Skånes Djurpark av min syster Kim och Lina. Den dagen blev av idag, och vilken dag hon har haft! För det första hade de en väldig tur med vädret och solen sken på dem hela dagen. Jag hämtade hem henne från Malmö vid klockan sex och hon berättade om allt de gjort i bilen på vägen hem. De åkte redan i förmiddags med tåget och verkar ha hunnit med hur mycket som helst. De har givetvis sett på alla djur, de har klappat på djur, sett dem bli matade, de har haft picknick med pannkakor, de har ätit glass, de har åkt vattenrutschkana, ridit ponnyridning, grävt med grävskopor, hoppat längd och jämfört sig med djuren, klättrat i äventyrsbana och till och med så fick hon ett nytt gosedjur - en säl som heter Sälma! :)

TACK snälla söta Kim och Lina för att ni gav Josefine en så härlig dag! Massor med KRAMAR till er, ni är bäst!

2 kommentarer:

Kim sa...

Hihihi, så roligt att hon hade det kul med oss. Vi hade minst lika roligt som Jossan och det var perfekt att ha med oss en guide (för hon vet ju precis allt!). Hon verker ha kommit ihåg precis allt vi gjorde också, kul!

Jennica... sa...

Visst vet hon precis allt! :)

Jodå, hon kom ihåg allt! Hon berättade om allt utefter sina foton så att vi skulle få höra allt i rätt ordning. Hon var bara lite besviken över att hon inte hoppade längre än en gris! :)