27 augusti 2010

Ensam hemma

Sitter här hemma alldeles själv. Märker att jag rycker till när jag hör något ljud eftersom jag tror att det är Johanna som vaknar. Men hon är ju inte hemma. Inte någon annan heller för den delen. Alla är iväg på jobb, skola och dagis. Bara jag hemma. Såååå sköööönt! :)

Så vad gör man då när man har fem alldeles egna timmar att slå ihjäl? Jo, jag började med att handla inför helgen på ICA Maxi! Superkul. :) Men det var väldigt skönt att få det gjort, dessutom på ett ganska snabbt och enkelt sätt. Att sedan komma hem och packa in allt - själv - var ju också lite lyxigt. Jag menar, jag är ju van vid att Johanna "hjälper till" vilket innebär att för varje vara jag ställer in i kylen så plockar hon ut två. Efter denna övning brukar jag kunna roa mig med att gå och leta efter saker som hon ställt på "bra" ställen. Dessa ställen kan i princip vara precis vart som helst! :)

Jag har också slängt in en maskin tvätt, jag har läst lite, jag har slösurfat, ätit lunch, pratat i telefon, rensat i min mail och till och med läst ett dokument för att förbereda min jobbstart på tisdag. Nu dricker jag kaffe och bloggar. Det finns tusen saker som jag skulle kunna göra, men just nu känns det väldigt skönt att bara sitta här i tystnaden och dricka mitt kaffe och njuta av att jag kan göra det i en hel timme till!

4 kommentarer:

Kim sa...

Låter som om du har det gött! Jag tänkte ringa och intervjua dig i typ 5 minuter i helgen, är det lugna bananer?

Jennica... sa...

Det har jag! :)

Såklart du får! Anytime!
Vad ska du intervjua mig om?! Spännande!!

Kim sa...

Det är till min sista artikel, så du intervjuas i form av projektledare (ska även intervjua Ted och amanuensen). Jag tänkte köra empirin i form av intervjuer, känns enklast så. Artikeln är bara på 3 sidor totalt, så det blir verkligen bara några få frågor. =)

Jennica... sa...

Kul! Bara ring! Hoppas jag kommer ihåg nåt! :)