28 juli 2010

Mysdag med Josefine + kvällscykeltur

Idag har jag och Josefine haft en dag för oss själva. Jättemysigt! Det är så mysigt att få rå om henne själv utan någon annan som stör....som lillasyster. Det är ju svårt att komma ifrån, men hon tar väldigt mycket uppmärksamhet den där lilla. Både för att hon är så söt och go, men även för att hon är väldigt intensiv och det händer grejor kring henne hela tiden. Jag antar att det gör det när man är 16 månader! :)

Men idag var det alltså min och Jossans dag. Vi lämnade av Johanna hemma hos mina föräldrar och sedan åkte vi in till stan och hade en shoppingdag. Det blev ett par skor, en tröja och ett par shorts till henne och lite underkläder till mig, min garderob är extremt eftersatt på det området. Sedan köpte både hon och jag lite smått och gott på Panduro, pysseltjejer som vi är. :) Jättekul att gå runt och titta i affärer, det är så sällan vi gör det i stan. Det blir mest att vi åker till köpcentrat här i närheten av där vi bor, och det är grymt trist! Men en sak som jag tänkte på var, att det finns inte så mycket kul butiker för barn i Jossans ålder (dvs 10 år). Och absolut inte skoaffärer. Det blir ju mest H&M, Lindex, Kapp Ahl och Din Sko. Nu handlade vi i och för sig shortsen på Zara och där har de en hel del fint, även Åhlens City har fina saker. Men annars tycker jag att utbudet är rätt klent, särskilt på skor som sagt.

Vi lunchade i lugn och ro, satt och pratade och tittade på folk. Efter ännu mera spring så tog vi en glass nere vid kanalen. Så himla mysigt att få ha min stora tjej alldeles för mig själv. Hon är ju så go och mysig att umgås med. Efter ungefär fem timmars shopping var vi trötta och åkte hem till mina föräldrar. De hade haft det bra med Johanna och det var ett gäng trötta tjejer som satte sig i bilen på väg hem. Tyvärr var vi tvungna att åka in om ICA Maxi på vägen hem och handla eftersom vi inte hade någon middagsmat hemma, men det gick faktiskt bra. Alla höll humöret uppe och vi fick ihop en god middag!

Senare på kvällen, efter middagen, så pumpade vi däcken på våra cyklar och satte på barnsadeln på min och så tog vi en cykeltur ner till mina svärföräldrar som har flyttat ut hit där vi bor. Det blev väl en cykeltur på ungefär 6 km enkel väg. Johanna tyckte det var jättekul att åka cykel, det var ju första gången för henne! Det var mycket roligare att sitta där än i vagnen, hon såg ju så mycket bättre. Hos svärföräldrarna blev vi bjudna på melon, skinka och vin - supergott och mysigt! Väldigt trevligt att de har flyttat hit! :)

Så - det har varit en riktigt mysig dag idag!

Inga kommentarer: