02 juni 2010

Sol sol sol

Idag har det däremot varit helt underbart väder! Att det kan vända så över en natt, det är sanslöst. Det regnade verkligen helt utan uppehåll hela dagen igår och idag sken solen, himlen var blå och det var varmt och skönt. Visserligen blåste det rätt mycket, men man ska inte klaga, det var underbart att solen sken!

Dagen började med en powerwalk som vanligt och det var skönt att avnjuta den i solsken istället för ösregn! Efter det så mös jag och Johanna hemma i trädgården. Jag planterade om mina lejongap som jag sått själv från frön, till lite större krukor. Men jag vet inte jag....de ser väldigt ledsna ut och de små stjälkarna är så tunna att de inte kan stå upp, bladen blir för tunga. Vi får väl se om de överlever. De har fått stå i uterummet idag i alla fall för att få lite värme men inte direkt solljus, nu har jag tagit in dem över natten. Jag hällde också ny jord i mina odlingslådor, jag har ju fortfarande inte sått något där! Det har ju bara varit så kallt och regnigt så det har inte blivit av. Tyvärr hann jag inte idag heller....man är inte supereffektiv med en liten tjej i hasorna! :)

På eftermiddagen så gick jag och tjejerna ner till sjöarna tillsammans med min vän Maria och hennes två barn. Vi åt lite picknick och mös. Josefine låg och lyssnade på sin iPod och mös i solen medan jag och Maria var i vattenkanten med de små. Johanna tyckte det var spännande att doppa fötterna i det iskalla vattnet medan William, som är 1,5 år, var lite modigare och tog sats och for ut i vattnet och doppade sig helt innan vi hann stoppa honom! Han blev lite paff för det var verkligen iskallt! :)



















Josefine ligger och myser med lilla Hannah, snart 4 månader.




















Johanna står och kollar in William när han busar i vattnet.



Inga kommentarer: