19 juni 2010

Sjukstuga

Vi har lite sjukstuga här. I förrgår kväll fick Johanna feber och igår var det inte mycket med henne, hon ville mest sitta i famnen och göra mest ingenting. Så det var det vi gjorde igår, satt och gjorde ingenting. Hon kräktes några gånger också men det blev som tur var inget mer med det. Trodde först att det kanske var en tand på gång igen men det är det inte, det är något annat "trams".

På kvällen började jag också känna mig lite krasslig, inte så att jag är sjuk eller så men ni vet hur man kan känna när det känns som om något är "på gång". Jens tog Johanna i natt så jag fick sova själv och jag känner mig bättre idag, inte helt "hundra" men bättre. Johanna är också bättre, hon hade hög feber i natt men är feberfri nu. Hoppas att det inte blir mer av det nu.

Just nu så sover hon, Jossan bygger koja på sitt rum, Jens jobbar och jag sitter bänkad framför tv'n och Bröllopet med stort B! Jag känner mig lite sådär avtrubbad som man gör när man inte är helt ok, men det är rätt mysigt ändå. Jag vet att det är många åsikter om detta bröllop och den massiva mediabevakning som är och har varit, men jag tycker det är fantastiskt spännande och speciellt! Snart är det dags! :)

Inga kommentarer: