02 juni 2010

Lägerskola och Skåneresa

Josefine har varit på lägerskola tillsammans min sin klass och hennes parallellklass. De var på en scoutgård som ligger några mil från där vi bor, den ligger fint i en lite skogsdunge och nära till stranden. Hon var där hela dagen igår och halva dagen idag. Det hade regnat oavbrutet även där igår och det var enbart fuktiga kläder som kom med hem, tur att vi köpt nytt regnställ även till henne! Idag, däremot, så fick de ju jättefint väder och Josefine tog årets första dopp i havet!

De hade haft det jätteskoj trots vädret och lekt, busat, spelat spel, ätit gott, badat som sagt, gjort sandskulpturer, lekt dunkgömme, spelat brännboll och en massa andra saker!

I morgon åker hon med alla treorna på Skåneresa! Både jag och Jens är lite avundsjuka på henne för det, det hade varit skoj! :) Hon ska besöka Tykarpsgrottan, Forsakar, Glimminge hus och Ale stenar. Hon kommer att få det hur skoj som helst! Stor matsäck skulle man ta med, som räcker för hela dagen och jag fick beställning på pannkakor så det har jag stått och gjort nu ikväll.

Hon somnade som en stock ikväll, helt slut efter sina två dagar på lägerskola. Rätt tufft med Skåneresa direkt i morgon, men hon kom bra i säng som sagt så det blir säkert bra ändå. Hon vaknade till precis och ropade på mig, när jag kom in på hennes rum så sitter hon upp och säger "Mamma, jag älskar dig! Jag är lite mammig." Jag tror nog att hon var halvt sovande men vi kramades lite och sedan så somnade hon om. Hjärtat håller ju på att svämma över av kärlek!

2 kommentarer:

Jejje sa...

hoppas dottern får en spännande skåneresa:)-härligt att få vara lite mammig/kramar Jejje

Jennica... sa...

Snart ska jag hämta hem henne, ska bli spännande att höra om hennes dag. Kram!