10 juni 2010

Förberedelser

Idag har dagen mest bestått av förberedelser. I morgon är det ju en stor dag, både 10-års dag och skolavslutning! Jag har lite svårt att förstå att vår lilla stora tjej faktiskt fyller 10 år i morgon, 10! Hon börjar verkligen bli stor! Och så är det skolavslutning och till hösten börjar hon fyran, mellanstadiet! Vart tar tiden vägen!

Så idag har jag mest hållit på och förberett för dessa högtider. :) Jag har städat och handlat mat, för på lördag blir det kalas. Jag och tjejerna har också, i sista stund, handlat avslutningskläder och kalaskläder. Superfina kommer de att bli!

Jag och Jossan var iväg själva på Maxi nu på kvällen och handlade. Så mysigt att vara själv med henne. Hon är så stor som sagt och ett riktigt kul sällskap. Mycket skratt blir det! :)

I morgon så firar vi hennes födelsedag bara vi och hon har själv fått bestämma middagen - våfflor med sylt och grädde! :) Nu ligger hon och lyssnar på cd-bok och försöker komma ner i varv, inte helt lätt när det händer så mycket kul i morgon! Själv ska jag bara plocka upp efter den minsta tjejen, hon drar ju fram som en virvelvind i huset och det ser ut därefter. Sedan ska jag gå och göra ett fint födelsedagskort till min stora fina tjej!

3 kommentarer:

Kim sa...

Tvåsiffrigt... det är stort! Ska bli roligt med kalas på lördag!!

Kim sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jennica... sa...

Ja, det är lite speciellt! Och visst ska det bli kul med kalas, det känns som om det var länge sedan vi sågs.