08 maj 2010

Kalasdag

Idag ska Josefine har födelsedagskalas tillsammans med sin bästis Moa. Moa fyller år den 11 april och Josefine den 11 juni, så de ville ha sitt kalas den 11 maj - såklart - men eftersom det är en tisdag så fick det bli idag istället. De drog lott om vart de skulle vara och resultatet blev att vi ska vara hemma hos Moa. De har bjudit in 8 kompisar och de ska ha Musikkalas. Detta innebär att det ska spelas musik hela tiden, det ska dekoreras med "musiktema", de ska ha skattjakt med musikfrågor och så ska de spela Singstar. Detta tema har de själva kommit på. Först ville de tälta själva nere vid sjöarna....denna idéen tyckte inte mammorna så värst mycket om! :)

Så, idag på förmiddagen var vi och handlade present till Moa, en fin tröja som Jossan ska ha på sig och så en hel massa med godis. Detta ska bli vinsten i skattjakten, Moas föräldrar fick maten på sin lott. Efter denna handling så var det ridning och hon är så himla duktig! Hon galopperar varje gång nu och det går så bra, lugnt och kontrollerat. Förr satt jag som på nålar men nu är jag hur lugn som helst, det är kul att det går framåt! Johanna var också duktig, sov genom hela handlingen och vaknade lagom till ridningen, men jag hade en muta med mig - mat! Funkar varje gång! :)

Nu pausar vi lite på varsitt håll, dvs jag bloggar, Jossan äter och ser på tv, Johanna sover och Jens jobbar. Men snart dags att baka en kladdkaka som ska med och vara efterrätt, duscha lite och sedan åker jag och Jossan iväg. Lillasyrran får stanna hemma med Jens, hon får inte vara med på kalaset. Jossan vill inte att hon ska vara med för då kommer hon att stjäla all uppmärksamhet, och det har hon nog rätt i.

Nej, nu är det bakdags!

3 kommentarer:

Kim sa...

Ha det så kul på ditt kalas Jossan. Det blir säkert lyckat, låter väldigt kul i varje fall!

JOSSAN sa...

det blev super lyckat!!!
kul också för den delen

Jennica... sa...

Kalaset blev väldigt lyckat och alla tjejerna hade kul! Det blev hamburgare med pommes, kladdkaka, skattjakt, Introtävling och Singstar! :)