21 maj 2010

Jag.har.ont.

Åhhh, vad jag har ont i kroppen!! Vad klen jag är! :) Men den där matchen mot maskrosorna som toppades av det andra löppasset på ett halvår tog musten ur mig! Men jag känner mig väldigt nöjd ändå... :)

Däremot håller jag på att smälla av när jag tittar ut på den delen av gräsmattan där jag tog bort maskrosor igår och ser att det redan har kommit nya blommor.....gaaahhh! Jag hade ju tänkt fortsätta på framsidan idag men det regnar....så synd.... :) Ärligt talat så är jag enormt tacksam för att det regnar och att jag då slipper gå ut....jag har en sådan träningsvärk och jag är så trött i kroppen så en liten paus till i morgon är nog att föredra.... :)













Typ en sådan här ogräsupptagare använde jag igår och den är grymt effektiv! Man trycker ner den om maskrosen, sedan böjer man ut den på sidan och drar upp den, då följer hela maskrosen med rötter och allt med! Sedan måste man göra en knyck för att själva maskrosen ska släppa och det knycket plus att man står böjd framåt ger en grym träningsvärk i rygg och axlar! :)

Men samtidigt, så får jag erkänna att jag är lite sugen på att fortsätta ändå, jag har liksom fått upp ångan nu och det blir så fint och jag känner mig väldigt nöjd efteråt! Men men, vi får väl se i eftermiddag, då kanske både min kropp och vädret har piggnat till! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Kör hårt syrran! Själv ska jag snart iväg och plaska i bassäng... ska bli... intressant!

Jennica... sa...

Åhhh, så spännande! Du måste berätta om hur det var sen. Lycka till!

Anonym sa...

Ledsen, men de kommer tillbaka med fullkraft och fler och fler blir det! Det blir alltid en liten, liten bit av maskrosroten kvar! Jag gjorde som du för några år sedan, lika gjorde min granne. Vi fick så mycket maskrosor i gräsmattan efter det så det var bara att ge upp. Klipp dem, de har snart blommat ut så du slipper se dem om det är det som är jobbiga med dem!
Eller så fortsätter du att plåga din arma kropp till ingen nytta!
Kram!