24 maj 2010

Duktig dag

Idag måste jag säga att jag har haft en duktig dag! Det började redan tidigt i förmiddags då mina snälla föräldrar kom hit och hjälpte mig med maskrosorna igen. Pappa kämpade på  med det medan jag och mamma rensade längs huset. Vi har fina men idiotiska kullerstenar där och det växer hur mycket maskrosor, gräs och ogräs som helst där. Vi ska dra upp de där stenarna i år tänkte vi, och lägga ut markduk och singel istället.

När mamma och pappa åkt hem så var det dags för Johannas vila och jag tog en kopp kaffe och vilade en stund jag med. Sedan så fortsatte jag att rensa på framsidan och höll på med det ett tag med avbrott för Johannas lunch och sedan Josefines mellanmål. Sedan kom regnet, med dunder och brak höll jag på att skriva. Nej, det åskade inte men det regnade väldigt kraftig!

Sedan har jag även hunnit med att handla lite, tömma en diskmaskin, hänga en tvätt, vattna blommor och dammsuga. Så, jag känner mig nöjd med dagen! :)

Nu har Jens tagit tjejerna till simhallen. Babysimmet har ju slutat nu för terminen men vi tänkte försöka fortsätta att bada på måndagar och nu kan ju både jag och Jossan vara med också. Fast ikväll ska jag på min bokklubb så de fick åka själva. Så, om en stund så sticker jag in till Malmö och träffar de andra tjejerna, äter lite gott och pratar om "Kleopatras kam" och en massa annat! :)

4 kommentarer:

Jejje sa...

Låter som en lyckad dag,vad duktiga ni är:))/kramar Jejje

Kim sa...

Produktivt minsann! Själv hade jag en extremt bra kväll om inget annat... ska visa snart. =)

Jennica... sa...

Tack! :)
Ja, vissa dagar är man mer "igång" än andra! Idag blir det nog rätt mycket mys tror jag, vädret är sånt.

Daniel sa...

wow jätteduktig du!

Vila med respekt! :)