15 april 2010

Hungrig dag

Idag är jag hungrig. Hela tiden. Inte bra. Inte bra alls med tanke på att jag följer en "diet". Jag har inte syndat utan varit duktig, men jag är sååå hungrig hela tiden. Och då har jag ändå ätit en fantastiskt god frukost, druckit en smoothie efter powerwalken och nu ätit en supergod lunch. Men är ändå hungrig.....eller, jag är nog mest sugen. Men det är bara att försöka tänka på annat. Inte lät dock.

Det bästa med den här "dieten" är att man får äta så god mat! :) Till frukost åt jag naturell youghurt med hallon, blåbär och nötter i. Supergott! Och nu till lunch blev det en tallrik med räkor, sallad, gurka, tomat, kokt ägg, svarta bönor och en mosad avokado med vitlök i. Sååå himla gott! Jag skulle kunnat äta ett par sådana tallrikar till.... Det svåra när det är så gott är att inte lägga upp för mycket. :)

Nu börjar nog lillisen bli lite trött tror jag, det låter så. Vi tar nog ett varv i kvarteret och sedan ska jag kratta lite löv i trädgården, där är ju en hel del att kratta så det är bara att fortsätta!

2 kommentarer:

Kim sa...

Hihi, de rosa jeansen har kommit upp på önskelistan ser jag! =D

Jennica... sa...

Jepps! De är ju så fina! :)