22 april 2010

Dagens upplägg....

Sitter här och funderar över vad vi ska hitta på idag. Läser på facebook om andra föräldralediga som har tråkigt och inte vet vad de ska hitta på, det har inte hänt mig en enda dag under detta året jag har varit hemma! Jag får inte tiden att räcka till! :)

Idag har Jossan studiedag och är hemma. Hon har hittat ett nytt dataspel på nätet som hon helst vill spela hela dagen, hon spelar tillsammans med sina kompisar och idag har de bestämt "träff" eftersom de är lediga. :)

Jag ska snart stoppa ner Johanna i vagnen och gå ut en lång powerwalk tillsammans med Maria, det är en skön start på dagen. Motion kombinerat med härliga samtal och mycket skratt, det är kanon! Sedan så får vi se.....tror det kan bli en tur till bibblan och lämna lite böcker och så behöver vi handla. Ikväll är det gympa och jag ska köra tjejerna dit. Senare ikväll hade jag tänkt få lite tid till att pyssla lite, är så himla sugen på att börja gjuta i betong. Vi får väl se......

3 kommentarer:

Kim sa...

Kikade på din Funbeat, det är mycket powerwalkande och crosstrainande. Var tar löpandet vägen? Du vet, mamma ligger i hårdträning och jag har gjort mitt första pass under 5 min-tempo. ;)

Jennica... sa...

Får väl ta tag i det där...... Har lite svårt att komma ut bara eftersom jag inte kan ta Johanna med mig....

Kim sa...

Men jag tyckte du sa att hon börjat springa?