09 februari 2010

Tillbaka på Koh Lanta

"Hemma" igen på Lanta. Det blåser idag och är lite svalare....men det innebär kanske att det är runt 30 grader istället för 36! :) Jens och Johanna ligger och slappar i en solstol och Jossan badar. Hon har börjat känna av sitt öra igen....hoppas att det inte blir en omgång öroninflammation till....suck. Annars är allt bara bra med oss! Vi har nu inlett vår sista vecka här och det känns inte alls som om man vill åka hem till all snö och kyla. Det är underbart att bara ta på sig en bikini på morgonen och sedan gå runt i den tills det blir kväll då man bara drar på sig en klänning efter duschen. Allt blir så mycket enklare!

Annars står det en tur till "stan" på schemat idag. Jens glömde sin telefon på Koh Hai och den kommer med båt till piren i Saladan i eftermiddag, läs mer på Fisburk.se. Vi ska en tur inom Jossans skola för att få tillbaka en "bok" som Jossan gjort om Thailand som de skulle häfta ihop. Sedan ska jag och Jossan ge oss ut på en liten shoppingtur själva, bara vi två. Det tycker vi båda ska bli mysigt, speciellt hon....skönt att slippa lilla-syrran som tar all uppmärksamhet! :)

Försöker också ladda upp bilder från telefonen men det går trögt även här. Kanske de "ploppar" upp i bloggen efter ett tag lite hipp som happ (eller hipp som lott, som Jossan säger!). Det är i alla fall bilder från Koh Hai.

1 kommentar:

J, P, C och A sa...

Det är så härligt att läsa om er resa! Och gud vad jag önskar jag också vore i Thailand. Snö och kyla här hemma får en att längta bort ännu mer...varma stränder, sol, god mat, billig massage....mmmm, finns det något bättre? Ha det nu så skönt sista veckan! Kram Josefin