19 februari 2010

Suck

Jag testar en ny mobiltelefon. Det är en av Jens avlagda, fast den är ändå ny. Ja, ni fattar. Kanske. I vilket fall som helst så är den fin, den har touchskärm och ska funka lite som en iPhone fast det inte är det. Man kan twittra från den, man kan facebooka, man kan blogga och lite så.......jag kan inte detta än, men man ska kunna. Den har bara ett problem - jag kan inte svara i den när det ringer.......jag vet inte hur man gör.

7 kommentarer:

Kim sa...

Haaahahaha, just därför har jag min Sony Ericsson W595i och ÄLSKAR den! Jag blir knäpp på telefoner som jag inte kan ringa med(med bra ljudkvalitet) eller smsa på ett enkelt sätt ifrån. =D

Unknown sa...

En iPhone är alltså rätt bra ;) Särskillt när den är illrosa (tunnt skal :)). Jag vet iaf hur man svarar och nu monitorerar jag hur man sover också. Hoppas ni får en jättemysig helg! Ska köra till Växjö på söndag så jag kanske ringer på vägen hem så får du hålla mig sällskap.

Kramar S

Jens sa...

Utan att komma ihåg exakt hur man svarar så är jag ganska säker på att det är en gigantstor touchknapp mitt på skärmen som man trycker på... eller drar åt sidan eller så..

Jennica... sa...

Den där gigantstora knappen har jag sett en gång. Men ibland så är den inte där utan det är två meningar som står ovanpå varandra och de funkar inte om man trycker på dem. Jaja....det löser sig. Tycker bara det är lustigt med en telefon som man kan göra det mesta på, utan att svara! :)

Jennica... sa...

Kör försiktigt Sara! De varnar till höger och vänster just nu tycker jag. På en löpsedel som jag läste nyss stod att "gå inte ut!", men det känns ju lite överdrivet... :)

Men kör försiktigt och ring gärna!
KRAM!

Anders sa...

Och varför glömmer alltid tjejer det viktigaste?
Vilken telefon är det?

Jag har också ny leksa... förlåt mobil. HTC HD2.

Jennica... sa...

En HTC Hero.