30 januari 2010

Underbara Lanta Nakara Resort

Här kommer ett par bilder från vårt hotell, Lanta Nakara Resort! Vi trivs jätte-bra här, det är precis lagom för oss. Det finns givetvis mycket finare och lyxigare ställen men för oss är detta helt perfekt! Det är lagom avstånd till allt - pool, bungalow, restaurang och stranden ligger nästan inpå varandra. Här bor många barnfamiljer så toleransen är hög och stämningen bra.


Här är restaurangen där vi äter lunch varje dag och väldigt ofta även middag. De har riktigt god mat och vi blir mer eller mindre aldrig besvikna. Poolen som ligger precis framför är barnpoolen.


Denna bilden är tagen från samma ställe som den ovan, fast åt andra hållet. Här ser man stora poolen och mer av själva poolområdet. De husen man ser är till höger receptionen och till vänster är det huset där datorerna och det trådlösa nätverket finns.


På ena sidan av poolen så kan man få massage, fotvård och och annat mys under detta tak.

Här är vår bungalow!

Idag är Josefine iväg med våra vänner som är här, de är på elefantridning! Spännande tyckte hon, både att åka iväg "själv" och själva elefantridningen såklart. Jens och Johanna slappar vid poolen, jag ska göra dem sällskap nu. Vi tänker på er där hemma som verkar ha en riktig vargavinter fortfarande - huuuuu! Vi får in SVT World på tv'n här och ser på Rapport att det är riktigt kallt och snöigt fortfarande. Här är det ungefär 35 grader i skuggan, 29 grader i vattnet by the way! ;)
Nu - dags för ett dopp! KRAM!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennica! Så härligt det ser ut där ni bor! Kom hem från Paris i natt där jag varit sedan i tisdags, och mötte snöoväder! Det har varit runt 0-gradigt i Frankrike o snöat lite men inte alls som här! Inatt var det 16 minus när jag klev ur taxin. Peter har tagit in er post eftersom er postlåda var trasig, han såg det när han satte ut er soptunna i frerdags. Jag önskar att få åka till Thailand, har varit där -92 och blev helt frälst, alla verkade dessutom väldigt trevliga där. Fortsätt njut av livet, och hälsa familjen så gott. Kram Christine

lotta(svärmor) sa...

Tack Christine för att ni tog hand om posten! Jag tror, att vi fixat postlådan,men ni får gärna hålla koll på den.

Anonym sa...

Hejsan Lotta, ja, det skall vi göra. Molly borstade bort snön på Jennicas bil så ser det "aktivt" ut utanför huset. Dessutom mötte vi en polisbil i området när vi var ute och gick med vår vovve, vi frågade om något hänt, men dom var bara ute och "kollade". Skönt! Ha det så bra. Christine

Unknown sa...

Tack å väldans för väder uppdateringen... Ja det är aningen kallt men norrlänning som man är trivs jag ändå. Har inga stora nyheter eftersom dagarna trillar på som vanligt här. Men jag har nu köpt Odd Molly kappan jag såg på Tam tam i höstas :D är lycklig. På halva priset också!! Var i Sthlm i helgen o den bara hängde där, en enda kvar i mörkblått och i min strl. Jag har också fått en vit iPhone av Rikard men jag kan inte använda den ännu för jag har inte köpt någon skyddsfilm (och mina telefoner åker ju ibland rakt ned i väskan m nycklar o allt) + att nummret måste portas. Detta ska bli intressant att lära sig. Känner mig fullständigt teknik dissorienterad på det området.
och jag som fick resultatet på ett PI test jag gjort nyligen att jag har en tekniskt inriktad profil...vart hittade de den infon???
Sen undrar jag när ni kommer hem? Inte för att du vill tänka på det, men jag funderar på att ha tjejfest med hälsotema den 13e mars. iofs är du för brun då för att springa runt i bikini med oss andra, du får ha badrock och ansiktsmask :) Fundera om du kan annars byter jag datum.

Ni verkar ju ha det helt ljuvligt! Skönt att Jossan nu är krämpfri. Hälsa familjen så gott! Stora kramar, nu är det mötesdax.