10 januari 2010

Står alldeles själv!



Idag har Johanna fått kläm på det här med att stå upp helt själv, utan någon hjälp alls! Hon ser så gullig ut! Ler med hela ansiktet och ser så stolt ut! Man kan riktigt se att hon skulle vilja ta ett steg, men hon är inte riktigt där än.....men snart så! Jag är helt säker på att hon börjar gå när vi är i Thailand.

För övrigt kämpar vi på med hennes sömn. Jag pratade med min mamma tidigare och hon berättade att jag var väldigt lättväckt när jag var liten och att det skulle vara helt tyst när jag sov. Ungefär som nu..... När jag berättade det för Jens så kom vi på att Johanna faktiskt är väldigt lik mig på många sätt, medan Jossan är lite mer lik Jens till sättet.

Både jag och Johanna sover lätt och vaknar av minsta ljud. Vi tycker inte om att bli kittlade. Vi tycker inte om att man håller fast oss mot vår vilja, vi behöver full rörelsefrihet. Vi är kämpar och ger oss inte i första taget. Jens la också till att vi båda två är drama queens och så har vi samma magar.....runda och goa....hm........

4 kommentarer:

Kim sa...

Vilken duktig tjej! :) Vi är mycket imponerade. /Kim & Lina

Ann-Charlotte sa...

Det är inget fel på runda och goa magar tycker jag. Stolt liten tjej ni har. Hon kommer att hålla igång er länge.
Kram från en som vet.

Jennica... sa...

Hihihi, jo du har väl lite erfarenhet av det där mamma..... :)

Kim sa...

Japp, det är vi bra på vi youngsters! Hålla igång päron är vår specialitet!