06 januari 2010

Ny vagn!

Vi har verkligen varit mer eller mindre hemma hela julledigheten! Men i dag tog vi en tur in till Malmö och besökte Babyland och IKEA. Vi har länge velat ha en ny vagn till Johanna, vi har ju tills nu använt samma vagn som Josefine hade och den har faktiskt fungerat bra. Men nu när vi åker till Thailand så har vi funderat på hur vi ska göra med vagn. Den vi har nu är alldeles för stor att släpa med, tänk på att vi även ska ha med resesäng och väskor! Och oss själva! :) Vi ville väldigt gärna ha en 3-hjuling eftersom de är så himla smidiga att köra. Vi funderade också på hur vi skulle kombinera att ha en smidig vagn till Thailand och en som var tillräckligt bra och funktionell även när vi kom hem. Känns ju onödigt att köpa två...

Vi tittade först på en begagnad som vi hittade på Blocket och den var helt ok, men vi tyckte inte den blev liten nog när den fälldes ihop. Vi tittade vidare på Babyland i Malmö och blev helt förtjusta i en vagn som heter City mini - så den fick det bli! Den är helt perfekt! Den är jätte-bra och funktionell, både i Thailand och här hemma. Den är grymt enkel att fälla ihop, det sitter ett handtag i sitsen och det bara drar man i så fälls den ihop och blir riktigt liten och så bär man den i handtaget. Kanon!

Johanna fick provåka den när vi var på IKEA och den fick klart godkänt! Och den var helt underbar att köra, så himla smidig! Enorm skillnad från vår rätt klumpiga vagn som vi haft hittills, den har dessutom haft dåligt pumpade däck på sistone så den har varit extra svårmanövrerad. Jag är löjligt glad över denna nya vagn!!

Inga kommentarer: