17 december 2009

Underbar vinterdag

Denna dagen började verkligen skruttigt med att mina planer ödelades pga vädret och all snö som kommit. Min plan för dagen var att jag skulle fixa de flesta julklapparna vilket skulle innebära att jag skulle behöva köra runt en del. Nu brukar jag inte bry mig om att stanna hemma bara för att det kommit snö, men jag visste att jag var stressad och kombinationen var nog inget vidare. Så, jag stannade hemma.

Men sur var jag. Sur på en massa saker som jag inte behöver gå in på här. Så, jag bestämde mig för att strunta i alla måsten och istället ringa min nya kompis här i området som jag inte träffat på ett tag. Vi bestämde oss för att gå en promenad med barnen i det vackra vädret och sedan så spenderade vi resten av dagen hemma hos henne. Vi gjorde lunch ihop och pratade och busade med barnen. Josefine kom dit efter skolan och fick mellis. Det blev en helt underbar dag! Sååå skönt!!

Påbylsad i vagnen med Josefines gamla overall. Den är en storlek för liten men fungerade ändå, lite kort i benen bara. Jag är så glad att jag sparat alla Josefines gamla kläder!

Kul med snö! 


4 kommentarer:

Kim sa...

Sötisen! Spännande med snö!

Jennica... sa...

Mycket! Fast hon förstod inte så mycket. Men det var roligt att titta på Marias lille son, som är strax över 1 år. Han gick omkring och var helt förundrad! :)

Anonym sa...

Det gör Kim också - och hon är 26 år.

P

Kim sa...

Mäh!! Kolla på min blogg så får du se hur många gånger jag sett snö! 3 år av de 26 åren!