20 december 2009

Phu och gaahhh!

Det blev inget mer av Johannas kräkande, så det var falskt alarm! Phu!! Såå skönt! Vi hade inte pallat en andra omgång.....

Istället fick vi en underbar lördag! Jens och Jossan var iväg och red, medan jag var hemma med Johanna. De kom snabbt hem efteråt eftersom Jossan hade blivit super-kall om fötterna och hon hamnade snabbt med fötterna i ett varmt och gosigt fotbad! Inte så dumt. Sedan fortsatte hela lördagen att vara lugn och mysig. Vi gjorde god mat, slappade runt, jag gjorde chokladtryfflar, vi tittade på Robinson......... En jätte-skön dag, väldigt välbehövlig. 

Idag började dagen lite kaosartat igen! Jag gick upp till Johanna eftersom hon låg och "gruffade". Upptäcker att det luktar lite konstigt och märker rätt snabbt att hon bajsat ner hela sig och sängen....lämnar även denna gången detaljerna till er fantasi! Klockan är 6. Gaahhh! Det var bara att riva upp allt ur sängen, slänga det i tvätten, sätta en yrvaken Johanna i badet (vilket hon i och för sig tyckte var rätt kul efter ett tag!) och sedan på med ny pyjamas och bädda rent. 

Så, en rivstart på dagen! Men sedan blev denna dagen också bra. Jens och Jossan åkte iväg och köpte gran och lite julklappar. Det blev även (äntligen!!) ett par vinterkängor till Jossan! Jag passade på att sova med Johanna, vilket var underbart!! 

Nu är det kväll och vi har äntligen fått det julfint! Granen är klädd och den blev riktigt fin. Jag hade egentligen tänkt mig att den skulle vara klädd i vitt, silver och glas i år, men eftersom vi ligger lite efter i planeringen pga sjukdom osv så har jag inte hunnit handla nytt pynt. Så när min kära granne Christine kom in med fin present i form röda glasspiror att hänga i granen (vi ska passa deras fåglar) så blev temat rött och guld istället, och det blev jätte-fint! Jag har även hunnit pynta och göra fint! Så nu känns det riktigt juligt och lite lugnare i julsjälen! :) Tack snälla Christine för fin present, som förutom de fina spirorna innehöll ljus, servetter, whiskey och söta lyckogrodor (gosedjur) till tjejerna! Rena rama julafton!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Kräkig bebis och bajsig bebis... hm... tycker mest att hon är gosig bebis när jag träffar henne. =)

Jennica... sa...

Du får så hemskt gärna komma hit och passa henne lite, så att hon sköter sig menar jag! :)