07 december 2009

Julmarknaden i Lomma

Igår stod jag och Nellie på julmarknaden i Lomma. Det var utomhus denna gången och vi hade pälsat på oss ordentligt men trots det så frös vi stundvis, men det var ändå ok. Det blåste lite och var väldigt fuktigt i luften, vilket märktes på flera av våra saker. Jag är glad att jag hade mina julkort i plastfickor till exempel.

Ska jag vara ärlig så gick försäljningen riktigt dåligt. Hade vi börjat med denna julmarknaden innan Kulturen, så hade vi nog blivit lite besvikna. Men nu vet vi ju att vi kan sälja och att våra saker går hem hos många och det kändes skönt. Vi hade trots allt en mysig dag, vi hann prata mycket med varandra och en del med förbipasserande. 

När klockan väl blev fem så packade vi snabbt ihop och kastade oss in i bilen, på med rumpvärme och snabbt hem! :) Vi frös och var trötta, så det var extra mysigt att komma hem till väntande varm glögg, massor med tända ljus och mina underbara Älsklingar som hade gjort så fint! Kvällen avslutades med att Jossan lagade middag, helt perfekt - och gott! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Knasbollar som inte shoppar era fina saker! Du ska se så fint jag har det där hemma med mitt hjärta som hänger i köksfönstret. =)

Jennica... sa...

Det verkade inte som de handlade någonstans, de gick mest runt och tittade. Jo, korv handlade de!
"De" är alltså lika med Lommaborna! :)