08 december 2009

Efter stormen kommer lugnet....

Som vanligt en väldigt intensiv dag. Det blir inte många lugna stunder nu för tiden, full rulle hela tiden. Även om man är hemma. Johanna är ju aldrig still och hon vill så mycket och kan hälften, vilket leder till mycket frustration hos henne. Mycket skratt, gnäll och gråt blandat med varandra. 

Nu har hon i alla fall somnat, vilket är ganska chockerande! Klockan är bara 20.15......hm, det är bäddat för en lång kväll/natt...... Hon har inte sovit så mycket på dagen idag, därför har hon varit trött ganska länge nu. Hon satt nästan och somnade i sin stol när vi åt middag, men vi har försökt hålla igång med lek och bad. Men när klockan var 20.15 så somnade hon i min famn medan jag gick omkring med henne på armen och fixade lite. Helt omöjligt att få henne att vakna igen.

Så nu sitter jag här, tidigt på kvällen och har inga barn som hoppar runt mig. Känns mycket konstigt, det var länge sedan känns det som. Drömscenariot hade ju varit att hon sovit till i morgon bitti, men det är nog att hoppas på för mycket. Antingen så vaknar hon om en timme eller så vaknar hon vid typ fyra och tycker att det är morgon.... I will let you know....

Inga kommentarer: