08 november 2009

Smilla har fått ett hem!

Som ni har kunnat läsa innan så har vi haft en katt som "flyttat in" i vårt uterum. Hon har bott där i nästan två veckor, vi har döpt henne till Smilla. Det har visat sig vara en super-go tillgiven katt men tyvärr har vi inte kunnat behålla henne pga vår allergi.

Vi har satt upp lappar och varit hos veterinären för att kolla efter chip och märkning i form av tatuering i örat, men inget resultat. Men vi kunde ju inte bara lämna henne där ute.....så jag har jagat ett nytt hem till henne - och jag fick lite oväntat napp i form av en gammal vän! "Gammal" som i att vi inte har setts på ungefär 8-9 år!

Peter och hans sambo var här idag och hämtade Smilla. Hon överraskade oss genom att lämna uterummet och ta en tur i trädgården och in till grannen, vilket vi inte sett henne göra innan! Men hon kom tillbaka som tur var. Så, nu bor hon tillsammans med Peter och Therese, deras två katter och två hästar på en gård. Helt perfekt! Det var såklart lite sorgligt att hon har försvunnit men jag är allra mest glad, glad över att hon nu har det så mycket bättre! De har lovat att vi ska få komma och hälsa på, så det tänker vi faktiskt göra! 

Hej då Smilla! Det har varit mysigt att ha dig här.

3 kommentarer:

Tina sa...

Åå, så bra!! :)
Va ju tvungen att kika in och kolla uppföljningen på er gäst. :)

Härligt att det gick bra!

Hoppas du får en bra start på veckan nu när du slipper kattbekymren!!

Tina

Kim sa...

Vad bra att hon fått ett så bra hem nu. Gosekatten!

Jennica... sa...

Ja, det känns skönt att Smilla har det bra nu. Hade varit spännande att få veta hur första natten gick....!

Tack för att ni engagerat er! :)