04 november 2009

Julkänsla

Har haft en mysig förmiddag på IKEA. Gick runt och tittade lite och åt lunch, med småttingar så tar det sin lilla tid! Men Johanna var på ett strålande humör och skrattade högt och gjorde knasiga ljud hela tiden, så hon roade både oss och andra! :)

Jossans ridning blev dock inställd eftersom lilla ponnyn hade blivit halt. Nu tyckte jag faktiskt att det var helt ok.....(hemsk mamma)....eftersom det är svinkallt idag! Man kan ha det roligare än att stå i ett kallt ridhus och frysa..... Jossan verkade inte heller tycka det gjorde så mycket, hon tycker såklart väldigt synd om lilla ponnyn. 

Ute snöar det! Jo, det är sant. Visserligen bara lite lite, men ändå. Och kallt är det. Och blåsigt. Usch!!! Faktiskt en perfekt dag att få massage och sedan mysa i myskläder tillsammans med mina bokklubbskompisar över en god middag! :)

Har faktiskt lite julstämning! Det var så mycker jul på IKEA, många fina julsaker, fina tyger och vackra ljus och lyktor. Och nu så snöar det och är mörkt ute, så julkänslan liksom smyger sig på....

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter som en soft dag! Och ja... snöar gör det minsann. Verkar vara i hela Skåne faktiskt. Åtminstone enligt alla barn till folk här på kontoret som ringer sina päron för att meddela om SNÖN! =)

Jennica... sa...

Säger hon som åkte miniskidor i trädgården så fort minsta frost visade sig! :)