14 november 2009

Jimmy Choo shopping

Klockan 7.15 var jag och Sara på plats i kön utanför H&M i Malmö! Vi hade byltat på oss massor med kläder och kände oss superladdade för tre timmars köande! :) Vi lyckades vara bland de 160 som fick tillträde till området med skor och accessoarer, jag tror vi var runt 90:e i kön. De 160 första blev indelade i grupper om 20, och alla fick armband (typ som åkband på tivoli) och de olika grupperna hade olika färg, vi hade orange. De olika grupperna hade olika tidsslots då de fick tillträde till "skobutiken".

Klockan 10 släpptes alla in och det var spring, hets och knuffande fram till kläderna. Rafs och slit och så var allt slut på ca 7 minuter! Och där stod jag och Sara med varsin skinnjacka och visste inte riktigt vad som hände.... :) 

Till slut blev klockan 11.15, vilket var den tid då vi fick tillträde till skorna. Man hade 10 minuter på sig, så det gällde att vara taktisk och ha koll på vad man ville ha och vart det fanns. Inne i den uppbyggda lilla butiken fick man bra hjälp av H&M personal och vi fick tag i precis det vi ville - fast det är klart, jag hade kunnat köpa mycket mer! :) Det fanns faktiskt gott om skor och väskor, så det verkade finnas till alla bland de 160. Allt var riktigt bra organiserat, stor skillnad mot föregående år.

Så resultatet blev följande:

Fantastisk kuvertväska i svart skinn med blingig stjärna på framsidan.

Jens satt redo vid datorn hemma, för att shoppa via webshopen ifall vi inte fick tag i något. Han lyckades köpa dessa fantastiska skor till mig och ett par liknande till Sara. De är bara så vackra!

Dessa godingar fick också följa med hem, och de fick jag i present av Frank och Lotta eftersom de kostade precis så mycket som jag fick av dem i bidrag till just denna shopping. Tack! :)


Dagens mest oväntade köp blev denna skinnjacka! Jag som egentligen inte gillar midjekorta jackor, men denna var så fin och skinnet är helt otroligt mjukt. 

Jens köpte även ett armband via nätet, men det vet jag inte exakt vilket det var så ingen bild på det. 

Så mycket fint! Jag är mer än nöjd! Vilken dag! Helt galet, men väldigt kul. Efteråt var både jag och Sara helt slut, så vi tog en fika och pustade ut. Hon var förresten så himla gullig och hade med sig te och smörgåsar som vi åt i kön, och ett rosa tårtljus som hon tände för mig! :)

Jens är också en riktig pärla! Både för att han lyckades handla via nätet till oss - och för att jag fick alltihop i födelsedagspresent! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennica och stort GRATTIS i efterskott! Jag tänkte på det i veckan som gick men i lördags glömde jag bort det helt!!! Kanske det var för att Molly och jag åkte till Karslkrona där vi har tingat en liten hundvalp!!! Ja, du läste rätt. Den 10 dec skall vi hämta honom och det är jag som har varit en bromskloss hela tiden, tycker att man blir helt låst osv men det är Molly och Peter som har huvudansvaret, han skall följa med Peter på kontoret på dagarna, så det skall säkert gå bra. Jag skall MMS:a över en bild till dig. Molly är inne i ett chocktillstånd, sedan hon var 4 år har det stått "hund" på jul- och födelsedagsönskelistorna. Så nu händer det. Men grattis i efterskott, Jennica, jag får gottgöra detta. Stor kram från Christine

Jennica... sa...

Vad kul!!! Ser fram emot en bild! Vad blir det för ras? Kan tänka mig Mollys lycka, vad kul!! :)

Vad jätte-kul att höra av dig! Stor KRAM till dig!!