13 november 2009

Jimmy Choo for H&M



I morgon är det dags - Jimmy Choo for H&M!!

Denna premiär för ett designersamarbete med H&M kommer att bli det galnaste hittills! Enbart ett fåtal H&M-butiker har fått kollektionen - 2 i Göteborg, 5 i Stockholm, 1 i Uppsala och 1 i Malmö. Ni kan ju tänka er rusningen i morgon i Malmö.....och där ska jag och Sara vara! :)

Det finns lite spännande regler...... Eftersom skorna och accessoarerna är det som kommer att vara mest åtråvärt så gäller följande. De 160 första i kön får ett armband med könummer och en tid, denna tid visar den tidpunkt då man kommer att få tillträde till butiken. Enbart de 160 första med ett sådant här armband kommer att få tillträde till området med skor och accessoarer. Övriga släpps in klockan 10 med enbart tillträde till klädkollektionen (och övriga H&M butiken, fast det bryr sig nog ingen om i morgon....). 

Detta innebär att man ju måste vara en av de där 160, detta i sin tur innebär att man måste vara där i god tid innan de öppnar klockan 10. Sara och jag satsar på att vara där klockan 7, undrar om det räcker....?! Vi har bestämt oss för att om vi inte blir en av de 160 så drar vi iväg till ett hotell och äter en god frukost och går tillbaka klockan 10 för klädkollektionen - det är planen! Det ska bli mycket spännande det här!

En rivstart på min födelsedag! :)

Inga kommentarer: