18 oktober 2009

Städdag

Två gånger om året har vi Städdag här i området med samfällighetsföreningen. Idag var det dags för höststädning! Det innebär att man gör fint i området helt enkelt och eftersom vi bor i ett skogsområde så blir det mycket röjande av träd och grenar. Men också göra fint på lekplatsen, ta bort gamla saker och sätta dit nya, fixa med blommor, kratta, plocka skräp ute i diket vid stora vägen.....tja, lite allt möjligt. Det är helt ok faktiskt och det är rätt kul att träffa sina grannar, det har oftast tillkommit nya så det är ju bra att veta vem som bor i området! :)

Jag hjälpte till på lekplatsen i år och krattade, här i skogen så krattar man inte löv utan man krattar barr! Herregud så mycket barr! Men fint blev det och mina axlar och armar fick sig ett litet träningspass, att kratta i ett par timmar är faktiskt ganska så jobbigt! Sedan så avslutades allt med korvgrillning och det satt fint!

Nu har Johanna precis somnat och Jens jobbar, Jossan är hemma hos en kompis. Har tusen saker jag vill göra men vet inte riktigt var jag ska börja. Tror faktiskt att jag ska börja med en dusch eftersom lill-tjejen åt potatis och fisk-puré till lunch och med tanke på hennes kräkande.....ja, ni fattar.

4 kommentarer:

Kim sa...

Blörk! Du får berätta för henne att Jossan slutade vid 6 månader, så att hon vet det liksom.

Jennica... sa...

Tro mig, jag har berättat det....men hon bryr sig inte! Vilket barn!!

Kim sa...

Det är så vi är, minstingarna. Vi gör som vi vill. =D

Jennica... sa...

Ja, det är väl så! Jag har en bok som handlar om att man är på ett speciellt sätt i och med sin plats i syskonskaran. Har inte läst den, men ni är nog lite speciella ni minstingar! :)