30 oktober 2009

Lugn fredag

Idag har det verkligen varit en lugn dag. Vet egentligen inte riktigt vart den tog vägen. Vissa dagar bara glider iväg på något sätt, inte så att man känner sig stressad, utan dagen bara går utan att man märker det. Idag har det varit en sådan dag. Hade egentligen planerat att hinna med rätt mycket idag, men har inte hunnit med någonting tycker jag....just för att dagen "bara försvann".

Men ok, vad har vi gjort då..... Efter en lugn morgon så åkte jag och tjejerna och hämtade upp Josefines bästis, och så åkte vi till Josefines ridning. Det gick jätte-bra och hon och lilla ponnyn Basti börjar verkligen hitta varandra nu, hon fick fint beröm av sin ridfröken. Hon blev glad och jag blev stolt! Efter ridningen så skjutsade jag de stora tjejerna hem till Josefines bästis där de skulle leka. 

Väl hemma så blev det lite fix med lunch, duschande, diskande och lite annat. Sedan blev det en tur till ICA Maxi för att handla lite och på hemvägen så hämtade jag hem de stora tjejerna till oss. Nu har vi haft en mysig kväll med god middag, tjejerna leker och stojar och jag och Jens hänger vid tv'n med varsin dator. Lillis sover. Så, in alles en bra dag, om än lite mer ineffektiv än jag tänkt mig! :)

2 kommentarer:

Anders sa...

"....och jag och Jens hänger vid tv'n med varsin dator..."

Den nya generationens föräldrar *S*

Jennica... sa...

Usch ja......väldigt socialt!! Får väl försvara mig med att den ena sov och den andra var upptagen med sin kompis och allt annat än intresserad av oss! :)