28 oktober 2009

Dag i stan

Igår hade vi en heldag i Malmö, jag och tjejerna! Det var riktigt mysigt och även om vi hann med mycket så var det ändå lugnt och skönt, vi tog det med ro och kände ingen brådska. 

Vi började med att gå på Panduro Hobby Outlet, jag har aldrig varit där så det var kul. De hade faktiskt en hel del och billigt var det, minst 50% på allt. Det är såklart inte ordinarie sortiment och årets produkter utan utgående produkter och förra årets, men det spelar absolut ingen roll för mig. Jag köpte en God Jul-stämpel som jag varit ute efter och Josefine köpte två olika sorters julpyssel som hon ska pyssla ihop. 

Nöjda och glada fortsatte vi till IKEA, det alldeles nyöppnade jätte-stooora IKEA varuhuset ute på Svågertorp. Världens näst största IKEA varuhus! Jätte-fint var det! Så himla kul att Malmö äntligen har fått ett fullsortimentshus! Vi tog det lugnt och gick igenom hela varuhuset, mycket att titta på. Vi träffade Nellie som var där och jobbade och så åt vi köttbullar i den stora restaurangen. Det var riktigt kul att ha varit där!

Givetvis så var vi ju alla tvungna att gå på toa och inne på toaletten med skötbord så fanns det (förutom skötbordet) två toaletter, en liten och en vanlig. Så jag och Jossan kunde gå på toa samtidigt! :)

Såhär fint var skötbordet på IKEA, Johanna gillade verkligen mobilerna! Det är så himla bra (och smart!) att de ordnar så fint även för de små. Det underlättar för föräldrarna och barnen blir glada.

Only på IKEA! :)

Till slut så tröttnade Johanna på att titta på möbler! :)


När vi kände oss "mätta" på IKEA så körde vi in till stan och gick lite i affärer. Vårt mål var att hitta en vinterjacka till Josefine, och det gjorde vi. En jätte-fin svart och cerise, med matchande mössa och vantar. Hon blev jätte-fin och var mycket nöjd själv!

Efter denna shopping så gick vi till "vårt" Espresso House och fikade i "vår" soffa! :) Vi har alltid lika mysigt där, Jossan halvligger ungefär som om hon vore hemma! Johanna kände sig också som hemma och passade på att kräka ner soffan...... Jaja, de hade god Chai Latte och scones och Mer och muffins! :)

På kvällen så åkte vi alla tjejer iväg igen för att äta middag hos min kompis Monika i Lund. Det blev en jätte-mysig avslutning på denna tjejdag! Vi åt god spaghetti och köttfärssås, Jossan såg på en film, Johanna lekte med Monikas dotter Maja som är precis ett år äldre och jag och Monika fick pratat en massa!


2 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt ni verkar ha haft det och Jossan ser så galet stor ut!!

Jennica... sa...

Ja, hon är verkligen stora tjejen! Hon är ett riktigt mysigt sällskap att ha med, vi pratar och hon hjälper mig på alla sätt och vis. Super-mysigt! :)