21 september 2009

Pysseldag

Idag har det blivit en riktig pysseldag! Och det är myysigt!! :)
Jag har äntligen gjort färdigt alla Tack-kort till Johannas dop och skickat dem. Jag håller också på att göra två kort till i morgon då jag ska hälsa på två arbetskamrater som också fått barn. Jag har också varit och köpt presenter till dem och slagit in fint!

Blev jätte-glad då jag upptäckte att de öppnat en ny barnbutik på köpcentrat som ligger i närheten av oss! Flera butiker har slagit igen där och det har blivit ganska så trist, så därför kändes det extra kul att just "Name it" har öppnat eftersom de har så fina barnkläder. Mycket färg och mönster!

Var också en sväng på Panduro Hobby och jag hade kunnat ta med mig hela butiken hem! Det finns så himla mycket fint och kul där, pysselbehovet i mig riktigt skriker av lust att ta med allt hem! De har bland annat en serie som kallas för "Tilda" och som är skapad av Tove Finnanger. I denna serie ingår allt möjligt, bland annat fina figurer som man kan sy, papper, band, träfigurer att måla själv, klistermärken, dekormärken, färger, massor av tyger med mera med mera. Allt i underbara pastellfärger! Det finns flera böcker med inspiration och mönster och jag hade så himla gärna velat testa något därifrån. Får se, kanske får jag ihop det någon dag. 

Underbara boken "Tildas Landsted" med massor av underbar inspiration!
Boken "Tildas julehus" med massor av julinspiration.

En underbar Tilda-ängel!


Fina tyger!

Inga kommentarer: