18 september 2009

Mysig kväll.....

.......men nu är jag trött! Mina vänner My och Petra, och Petras man har varit här på middag. Jätte-mysigt! Jag lärde känna dem när jag var 10 år, så vi har känt varandra "ett tag". Tyvärr så ses vi inte så ofta, vilket jag fick bevis på idag. 

My har ju varit hos oss flera gånger, och jag var säker på att även Petra varit här. Jag kan liksom minnas att vi visat dem runt. Men, när de kommer hit så visar det sig att de inte alls har varit här någon gång! Och att det är ungefär 3 år sedan Jens träffade dem! Hel-knas! Men de vet ju själva om de har varit här eller ej. 

Ja ja, det blev en jätte-trevlig kväll och vi satt ute i uterummet ända till klockan var halv tio på kvällen. Då började det bli kallt. Men innan dess så funkade det bra med tända infravärmare och filtar. Vi bjöd på fransk kycklinggryta med ris och så äpplekaka med vaniljvisp till. Det blev gott!

Precis innan de skulle åka hem så tog vi fram våra kalendrar och planerade in nästa gång vi ska ses. Det blev i slutet av oktober, och då ska vi hem till Petra och Guido. Hm.....vi har aldrig varit i deras hus.....

3 kommentarer:

Kim sa...

Hahaha, det är ju ingen ordning alls på er! Själv socialiserade jag med våra kusiner igår. Ytterst trevligt!

Jennica... sa...

Vad kul! :)
Nej, igår var en högst förrvirrad kväll - men trevlig! De kom klockan sex, jag hade helt tänkt fel med tiden så vi åt inte förrän 19.30......allt var helt snurrigt! :)

Jennica... sa...

"Kusiner" förresten?
Lis och?