16 september 2009

Mysig dag

Det har faktiskt varit en riktigt mysig dag idag, nu när jag tänker efter! :)
Vädret har ju varit helt fantastiskt- sol, blå himmel, hög klar höstluft och ungefär 18-19 grader. Underbart! Måste faktiskt säga att sedan jag gick på mammaledighet så har det nästan varit fint väder hela tiden. Nja, kanske inte helt sant, men jag tycker ändå att det har varit väldigt fint överlag. Man blir inte lika väderstressad när man är hemma, om det bara är fint en stund varje dag så är det skönt, eftersom man kan ge sig ut precis när man vill och kan.

Efter att jag följt Jossan till skolan, ätit frukost och fixat lite hemma så gav jag och Johanna oss ut på powerwalk. Det började jätte-mysigt i det fina vädret, hon satt och tittade på allt som fanns runt omkring henne. Sedan så vände allt snabbt, hon hade lyckats slänga nappen "över bord" och ingen reserv fanns med.....så hon började skrika. Jag tänkte att hon slutar väl snart....men nej, i 40 minuter höll hon på. Helt slut var hon när vi kom hem så hon somnade med en gång! Jag har nog aldrig gått så snabbt, man blir ju helt super-stressad av barnskrik. I alla fall jag....

Sedan blev det lunch för både mig och Johanna. Lite mer mys, sedan kom Jossan. Tyvärr blev det ingen ridning på Basti idag, han hade skadat sig och behövde vila. Och det är väl ok, sånt händer ju. Men det som gjorde mig lite irriterad var att vi inte blev informerade om det, utan åkte dit och fick ringa Jossans ridlärare som berättade om Basti. Hon bad såklart om ursäkt och hon hade ju tänkt ringa oss, men glömt. Visst, sånt händer, men hur svårt kan det vara! Det som gör mig irriterad är att Jossan blir ju så besviken. Och det gör ont i mig.

Nu sedan vi kom hem så har jag gjort lite kort. Det är så kul! Hade kunnat fortsätta i all oändlighet! Jossan har suttit mitt emot och gjort sin läxa, mysigt att sitta tillsammans. Den lille sover - igen! Hon är en trött bebis. :)

Nu är Jens på väg hem, Jossan har "dragit sig tillbaka" och jag ska göra middag! Ha en skön kväll! 

3 kommentarer:

Kim sa...

Har du fattat ett beslut?! Är det något skoj? Ska du säga upp dig och öppna affär eller ska du skaffa fler bebisar eller ska du satsa på OS 2016 i maraton?

Jennica... sa...

Hahaha!! Helt plötsligt bleknade mitt beslut! :)
Nej, jag ska inte satsa på OS i maraton...och nej, fler bebisar blir det inte....och nej, ingen butik...än. Men en liten början tänkte jag mig....berättar mer "in private"! :)

Kim sa...

Yeay! In private är för övrigt en grym cover av Sahara Hotnights av Dusty Springfields gamla dänga.